Beste patiënten,

Onze praktijk is nog steeds gevestigd op dezelfde vertrouwde locatie, Rusthoflaan 68, naast huisarts Surie aan de doorgaande weg. We begrijpen dat er mogelijk verwarring is ontstaan door de opening van het nieuwe gezondheidscentrum in de buurt, maar wij zijn daar niet bij betrokken.

Wij zijn verheugd om te bevestigen dat we blijven samenwerken met de huisartsen, specialisten en andere zorgverleners zoals jullie van ons gewend zijn. Onze langdurige samenwerking en de vertrouwensband die we met medici en paramedici hebben opgebouwd in de wijk, blijft ongewijzigd.

Bij onze praktijk staan jullie gezondheid en welzijn voorop, en we blijven ons inzetten om jullie de best mogelijke zorg te bieden. Ons team van toegewijde en ervaren fysiotherapeuten staat klaar om jullie te ondersteunen bij het herstel en behoud van jullie mobiliteit en gezondheid.

Indien jullie vragen hebben of een afspraak willen maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze telefoonlijnen staan altijd open, en we staan klaar om jullie te verwelkomen in onze vertrouwde praktijk.

Bedankt voor jullie voortdurende steun en vertrouwen in onze praktijk. We kijken ernaar uit om jullie ook in de toekomst te mogen helpen op onze huidige locatie.

Met vriendelijke groet,

Team Fysiotherapie Crooswijk

010 50 360 56